fbpx

The Only Way is Up! Conferentie

Zeven verschillende partijen waaronder HivosFairfooden het Ministerie van Buitenlandse Zakenzetten zich dagelijks in voor ‘leefbaar loon’ en ‘leefbaar inkomen’ in de food- en agrisector. Hoe zorg je ervoor dat 300 professionals tijdens een tweedaags congres zoveel mogelijk kennis kunnen uitwisselen over dit thema in de Van Nelle Fabriekin Rotterdam?

Wij zorgden ervoor dat de verschillende organisaties zich konden focussen op de inhoud door het volledige event management van The Only Way is Up! Conference uit handen te nemen. Van website tot aanmeldingen, van programmaboek tot floormanagement.

Hoe hebben we het aangepakt?

We zijn de uitdaging aangegaan om de input van zeven verschillende organisaties om te zetten in een inhoudelijk, verbindend congres. Hier kwamen onze communicatie- en projectmanagement vaardigheden samen.

We tuigden een congreswebsite op met een ticketingsysteem, verzonden uitnodigingen en hielden vragen en aanmeldingen bij. Het liep storm; het congres was voortijdig uitverkocht.

We verzorgden onder meer programmaboekjes, signing, aankleding en badges, geheel in één huisstijl. We hielden overzicht en stemden alles tot in detail af met de Van Nelle Fabriek, presentator, fotograaf en alle sprekers. Op de dag zelf waren we met een topteam van 10 collega’s aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Wat heeft het opgeleverd?

Zo’n 300 deelnemers namen deel aan het (uitverkochte) congres, waar afsluitend door partijen uit het bedrijfsleven, de overheid en andere sectoren commitments werden gemaakt over leefbaar loon en leefbaar inkomen in de voedsel- en agrisector.

Er was ruimte voor netwerken, inhoudelijke workshops en inspirerende voorbeelden. Cartoonist Maarten Wolterink maakte een visueel ‘verslag van de dag’ en een selectie van het programma is terug te vinden op de website.

Onze rol

event management – website – programmaboek – floor management

Gerelateerde items

Yes! We Connect