fbpx

Yes! We Connect

Yes! We Connect is gespecialiseerd in het maken van verbinding op de werkvloer. Dit doen ze in de vorm van meetings en events, zoals: kick-off sessies, introductiedagen en teambuilding. Daarbij denken ze ook mee over de communicatie en follow-up en zetten ze toffe (online) tools in. Hun klanten zijn onder andere Heineken, Hogeschool Utrecht, Rabobank en Rijkswaterstaat.

Hoe hebben we het aangepakt?

We werken sinds 2016 voor Yes! We Connect. Floor als projectleider om alle events voor klanten en hun eigen events in goede banen te leiden. Dit betekent afstemming van het programma, gesprekken met de klant, draaiboeken maken, een team van matchmakers op het event aansturen en de gehele afwikkeling van het event. Malou als marketeer én presentator. Ze maakt de content voor hun social mediakanalen, redigeert en schrijft teksten en onderhoud de website waar nodig. Het liefst staat ze op het podium als presentator van een van de events van Yes! We Connect.

Wat heeft het opgeleverd?

Afgelopen jaren is Yes! We Connect beter zichtbaar geworden op social media. Vooral LinkedIn is enorm gegroeid. De website wordt beter bezocht, hun community onderhouden en de events verlopen soepel met als resultaat meer verbinding op de werkvloer.

Onze rol

Projectmanagement – communicatie – content

Gerelateerde items

15 Years Stop Child Labour
The Only Way is Up! Conference