Wij zijn Buro Dertig

Buro Dertig is een creatief bureau voor marketing, communicatie en projectmanagement.

burodertig-team

Wij zijn Floor van den Elsen en Malou te Wierik, samen vormen we Buro Dertig. Voorheen waren we beide werkzaam als zzp’ers in de culturele sector. Maar samen is beter dan alleen. Daarom besloten we onze krachten te bundelen: Buro Dertig was een feit.

Buro Dertig wil bijdragen aan een creatieve en innovatieve wereld door te inspireren, kennis te delen en kunst toegankelijk te maken. Op een creatieve, gedreven manier slaan we een brug tussen inhoud en praktijk met goed management, communicatie en oprechte inzet van begin tot eind.

We zijn gespecialiseerd in het plannen en organiseren van culturele evenementen en de marketing en communicatie hiervan. Dat betekent hard werken, met oog voor detail en een open blik. Zo zijn we op ons best. Als we niet aan het werk zijn, zijn we te vinden in het museum, bij een concert of op een festival, omdat de wilde plannen en projecten van collega’s ook erg inspirerend zijn.

Wil je samen nadenken over de ontwikkeling of uitvoer van een creatief idee? Mail of bel ons dan gerust. Oja, nieuwsgierig waar we zoal mee bezig zijn?

 

Momenteel krijgt Buro Dertig versterking van Nikki van Duuren.